ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Επαφές με Σαραβάκο και Καραγκούνη για την επιτροπή σωτηρίας

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου συνεχίζει την προσπάθειά ενίσχυσης του ανθρωπίνου δυναμικού της επιτροπής σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό.

Ο ρόλος του Βασίλη Κωνσταντίνου ως επικεφαλής στην επιτροπή αυτή, δεν είναι μόνο η εύρεση των απαραίτητων πόρων για την επιβίωση του συλλόγου (τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν), αλλά και η ενίσχυση της προσπάθειας με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» στο παρελθόν (πρόσφατο ή μη).

Για τον λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνου έχει απευθυνθεί στους Δημήτρη Σαραβάκο και Γιώργο Καραγκούνη, προκειμένου να τον πλαισιώσουν στην προσπάθεια που ανέλαβε να φέρει εις πέρας.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος έχει ενεργό ρόλο στον σύλλογο εδώ και καιρό, ενώ η περίπτωση του Καραγκούνη φαίνεται να παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς ναι μεν ο Κωνσταντίνου έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τον «τυπάρα», ωστόσο μέχρι στιγμής φαντάζει δύσκολο να έρθουν σε συμφωνία, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Παράλληλα, ο επικεφαλής της επιτροπής σωτηρίας έχει πραγματοποιήσει επαφές και με άλλους σημαίνοντες πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου, για την στελέχωση της επιτροπής.

Exit mobile version