ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (16:00)

Πρόκριση και… ζέσταμα εν όψει ΣΕΦ τα ζητούμενα!

Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται σήμερα (16:00) στο «Βενετόκλειο» και έχουν ως στόχο τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, στην πρόβα τζενεράλε εν όψει του ντέρμπι στο ΣΕΦ (8/10).

Το επίσημο ντεμπούτο του στη σεζόν 2017/18 θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Κολοσσό, στη Ρόδο, για την νοκ-άουτ αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πλην του προφανούς, δηλαδή της πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού, ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να δει το επίπεδο πνευματικής αλλά και αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών του, εν όψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ, (8/10) στην πρεμιέρα της Basket League.

Οι «πράσινοι» πέταξαν το απόγευμα της Τρίτης για τη Ρόδο χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που απουσιάζει με άδεια λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του, Τσαρλς, αλλά και του Λούκας Λεκαβίτσιους.

Ο Λιθουανός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και εντός των επομένων ημερών αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Exit mobile version