ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτά είναι τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης: Σε ποια θέση βρίσκεται η Basket League

Aνακοινώθηκε η δεκάδα των καλύτερων πρωταθλημάτων της ηπείρου. Δείτε σε ποια θέση βρίσκεται το πρωτάθλημά μας.

Αυτά είναι τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης: Σε ποια θέση βρίσκεται η Basket League

Δεν είναι και ευχάριστα τα νέα που έρχονται από τα νέα δεδομένα της κατάταξης που αφορά τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η Basket League υποχώρησε δύο θέσεις στη σχετική λίστα και πλέον τοποθετείται στην έβδομη θέση, μπροστά από τη λιθουανική, την Αδριατική και τη λίγκα του Ισραήλ.

Στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκεται το ισπανικό, το τουρκικό πρωτάθλημα και η VTB.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κατάταξη:

1 Ισπανία – Liga Endesa 2 Τουρκία – BSL 3 VTB 4 Γερμανία – BBL 5 Ιταλία – Legabasket 6 Γαλλία – ProA 7 Ελλάδα – HEBA  8 Ισραήλ – Winner’s League 9 Αδριατική Λίγκα – ABA 10 Λιθουανία – LKL

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.