ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Βλαχοδήμος θέλει Μπενφίκα από… Γενάρη»

Τι αναφέρει το δημοσίευμα της «A Bola» για τον 23χρονο γκολκίπερ.

«Ο Βλαχοδήμος θέλει Μπενφίκα από... Γενάρη»

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει οριστικά η υπόθεση της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα, με τον 23χρονο τερματοφύλακα να ετοιμάζεται για να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για τις τελικές υπογραφές.

Ωστόσο, το ζήτημα που φαίνεται να απασχολεί τόσο την πλευρά του Παναθηναϊκού, όσο και εκείνη του «Όντι» είναι το πότε θα λάβει χώρα η… μετακόμισή του από την Αθήνα στη Λισαβόνα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα επιθυμούσε να διατηρήσει στο ρόστερ τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο έως το καλοκαίρι, όμως ο νεαρός γκολκίπερ φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της «A Bola», αναφέρει ότι ο «Όντι» θέλει να… αλλάξει φανέλα στο επόμενο δυνατό διάστημα, δηλαδή τον Ιανουάριο, προκειμένου να μπει στο «κλίμα» και να αρχίσει τις προσπάθειές του για την καθιέρωσή του στους «αετούς».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.