ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε μπελάδες πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού: Έδειρε πατέρα παίκτη του!

Ο νυν προπονητής ακαδημιών και πρώην «πράσινος» ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε μεγάλο μπελά.

Σε μπελάδες πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού: Έδειρε πατέρα παίκτη του!

Ο Νόρντιν Βόουτερ ενεπλάκη σε ένα σοβαρό επεισόδιο με… θύμα πατέρα ποδοσφαιριστή που προπονεί στην ομάδα Κ-16 του Άγιαξ!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο πατέρας θέλησε να διαμαρτυρηθεί στον Βόουτερ για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έπαιρνε στα παιχνίδια ο γιος του, ωστόσο τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν μεταξύ των δύο ανδρών.

Οι έντονες κουβέντες που αντάλλαξαν στην αρχή, μετατράπηκαν σε χειροδικία από πλευράς Βόουτερ, ο οποίος κόλλησε τον πατέρα στο καπό του αυτοκινήτου και τον χτύπησε.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το επιμύθιο της ιστορίας αυτής: Ο μεν Βόουτερ τα… άκουσε από τη διοίκηση του «Αίαντα», λαμβάνοντας αυστηρότατη προειδοποίηση πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο τότε θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Ο δε πατέρας έλαβε απαγόρευση εισόδου στο προπονητικό κέντρο του Άγιαξ.

Η αστυνομία, η οποία παρενέβη άμεσα, επιβεβαίωσε το συμβάν του καυγά, όχι όμως και της χειροδικίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.