Ποδόσφαιρο

«Από τον Ιανουάριο στη Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος»

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Το μόνο ζήτημα που φαίνεται να απασχολεί άπαντες αναφορικά με την υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου δεν αφορά τη μεταγραφή αυτή καθ’ αυτή στη Μπενφίκα (τελειωμένο το deal) αλλά το πότε θα λάβει χώρα η μετακόμιση του 23χρονου τερματοφύλακα στην Πορτογαλία.

Η πρόθεση του Ουζουνίδη είναι να συμβεί το καλοκαίρι, προκειμένου ο «Όντι» να προετοιμαστεί καλύτερα για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αλλά και για να καλύψει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ του «τριφυλλιού», δίχως να υπάρξει η ανάγκη εύρεσης άμεσου αντικαταστάτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν όμως τα πορτογαλικά Μέσα, ο Βλαχοδήμος θα φορέσει τα «κόκκινα» της Μπενφίκα τον Ιανουάριο. Ο λόγος έχει να κάνει με τα σχέδια του προπονητή των «αετών», Ρούι Βιτόρια, ο οποίος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την απόδοση του γκολκίπερ Βαρέλα και σκοπεύει να τον παραχωρήσει δανεικό.

Εάν τα σχέδια του Βιτόρια γίνουν πράξη, τότε ο «Όντι» θα λάβει μια θέση στην τριάδα των τερματοφυλάκων και θα έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον, οπότε και θα κριθεί επιβεβλημένη η μετακόμισή του από τον Ιανουάριο.

Exit mobile version