ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ουζουνίδης: «Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγει κάποιος και να το πει»

Panathinaikos24 Team
13.10.2017 | 13:39
Ουζουνίδης: «Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγει κάποιος και να το πει» | Panathinaikos24.gr

Ξεκάθαρος είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι δηλώνει για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova

Για το παιχνίδι  με την ΑΕΛ: «Εχει καλούς παίκτες σαν μονάδα, αλλά ακόμα δεν έχει το σύνολο που πρέπει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα άλλα. Η ΑΕΛ έχει γίνει πιο σφιχτή με τον καινούριο προπονητή.»

Για την στήριξη του κόσμου και αν περιμένει γεμάτη Λεωφόρο:

«Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη. Την ίδια υποστήριξη στην ομάδα και να είναι τόσο κόσμια όπως και με τον ΠΑΣ. Επειδή ακολουθούν ντέρμπι όποτε τους θέλουμε στο γήπεδο και υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Πιστεύω ο κόσμος πως είναι μια μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα. Μόνος του κακά τα ψέματα δεν μπορεί, αλλά είναι μεγάλη βοήθεια που θαα δώσει περισσότερη ζωή στο σύλλογο. Ευελπιστούμε κάποιοι να εκτιμήσουν αυτό το όνομα που λέγεται Παναθηναϊκός και να σταθούν κοντά του.

«Πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν. Να πουν: «κύριοι θέλουμε τη βοήθεια σας». Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγεις και να το πεις, γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός».

Για τα νούμερα που ακούγονται: «Δεν τρόμαξα με τους αριθμούς των χρεών. Τους ήξερα. Νομίζω πως πρώτη φορά στην ιστορία δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σε ομάδα. Οχι, μόνο σε εμάς αλλά σε όλες. Θεωρητικά υπάρχει και είναι ο κύριος Αλαφούζος».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Σιλά μπορεί να καλύψει τον Ζέκα, αλλά θέλει να μάθει το στιλ παιχνιδιού. Το μόνο που με κάνει να είμαι αισιόδοξος είναι η ατομική ποιότητα. Οι παίκτες έχουν διάθεση και θέλουν να μάθουν».

Τέλος, ο Ουζουνίδης που πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλια του ανέφερε πως ως δώρο θα ήθελε:  «Την υγεία μας και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η ομάδα να βρει κάτι για να την οδηγήσει εκεί που της αρμόζει»…