ΕΞΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ουζουνίδης σε παίκτες: «Ρε τι κάνετε; Πάτε καλά;…»

«Άστραψε» και «βρόντηξε» ο Εβρίτης τεχνικός στο ημίχρονο. Τι είπε στους ποδοσφαιριστές του, όντας εκνευρισμένος για την εικόνα της ομάδας στη Λαμία.

Ο στόχος που είχε θέσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την αναμέτρηση στη Λαμία ήταν η διεκδίκηση της νίκης, με τη δέουσα σοβαρότητα και την αντίστοιχη πίεση από νωρίς, ώστε να έρθει ένα γρήγορο γκολ που θα απλοποιούσε την κατάσταση και θα έδιωχνε το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Αντ’ αυτού, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε στο πρώτο μέρος τα… γνωστά, εκτός έδρας, συμπτώματά του και πήγε στα αποδυτήρια με ένα γκολ στην «πλάτη» του και αποκαρδιωτική εικόνα.

Το γεγονός αυτό έβγαλε «έξω» από τα «ρούχα» του τον Ουζουνίδη, ο οποίος δεν δίστασε να τα… χώσει στους ποδοσφαιριστές του στην ομιλία του ημιχρόνου:

«Τι κάνετε ρε; Πάτε καλά; Είπαμε να μπούμε δυνατά, να πιέσουμε για ένα γρήγορο γκολ και εσείς τους βλέπατε να κάνουν πάσες ανενόχλητοι και δεν κόψατε ούτε μια φορά! Ήρθε τόσος κόσμος να σας δει! Τι να δει; Αυτό το πράγμα που δείξατε στο πρώτο ημίχρονο; Είμαστε ο Παναθηναϊκός και χάνουμε από τη Λαμία. Ντροπή δεν νιώθετε για την εικόνα σας;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εβρίτης τεχνικός.

Exit mobile version