ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ SOLD OUT

«Ανοίγει» η διάθεση των εισιτηρίων για τον Ολυμπιακό

Από σήμερα, Δευτέρα, τα «μαγικά χαρτάκια» του ντέρμπι θα είναι διαθέσιμα προς όλους. Οι τρόποι διάθεσης και οι τιμές τους.

«Ανοίγει» η διάθεση των εισιτηρίων για τον Ολυμπιακό

H διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της 28ης Οκτωβρίου άρχισε από την Πέμπτη (18/10), με προτεραιότητα στα μέλη της Συμμαχίας. Ωστόσο από σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια «ανοίγουν» και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας.

Τρόποι διάθεσης:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» του ντέρμπι είτε ηλεκτρονικά (μέσω viva.gr), είτε από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου, τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 17:30 (τις καθημερινές), ενώ το Σαββατοκύριακο, τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο μέσω viva.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ 25 και 200 ευρώ θα κυμαίνονται οι τιμές των εισιτηρίων του ντέρμπι, σε μια προσπάθεια τόνωσης των εσόδων στα ταμεία της ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Θύρες 13,14: 25 ευρώ Θύρες 6,7: 30 ευρώ Θύρες 1, 5Β, 5Γ, 8, 12: 40 ευρώ Θύρες 2, 5Α, 9, 11: 70 ευρώ Θύρα 10: 120 ευρώ Θύρα 3: 200 ευρώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.