Ποδόσφαιρο

Όλα δείχνουν… sold out!

Η πρώτη εικόνα που έρχεται από την πορεία διάθεσης των εισιτηρίων με τον Ολυμπιακό, αναδεικνύει τη μεγάλη προσμονή των οπαδών για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτο (28/10).

Τα… καλά της αναμένεται να «βάλει» το «Απ. Νικολαΐδης», γεμίζοντας ασφυκτικά το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η κινητοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι κάτι παραπάνω από θετική και δεν αποκλείεται εντός των επομένων ημερών να οριστικοποιηθεί αυτό που φαίνεται να συμβεί: το sold out.

Η πρώτη εικόνα που ήρθε τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα της «ανοιχτής» διάθεσης, από τον τομέα διακίνησης των εισιτηρίων γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», καθώς έχουν ήδη διατεθεί πάνω  από 4.000 «μαγικά χαρτάκια», δίχως να υπολογίζονται τα 5.500 διαρκείας.

Με τα μισά εισιτήρια να έχουν γίνει… καπνός από την πρώτη ημέρα ανοιχτής διάθεσής τους (τις προηγούμενες ημέρες είχαν προτεραιότητα τα μέλη της Συμμαχίας), το ενδεχόμενο του sold out γίνεται ολοένα και πιο ορατό, συνυπολογίζοντας ότι έχουμε ακόμη πέντε ημέρες μπροστά μας ως το ντέρμπι.

Exit mobile version