ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Δίκαιη νίκη, θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στην κάμερα της Nova.

Ουζουνίδης: «Δίκαιη νίκη, θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη:

«Εγώ πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας, οι 15 βαθμοί που έχουμε στην ουσία μέσα στο γήπεδο δεν είναι αυτοί που μας αντιπροσωπεύουν. Τους είπα πριν το παιχνίδι από δικά μου λάθη κυρίως έχουμε τόσους λίγους βαθμούς και μετά από τα δικά τους, με τις αλλαγές που κάναμε και τη συνοχή που ψάχναμε.

Θα μπορούσα να έχω κάνει κι εγώ περισσότερα, απόψε θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει πιο γρήγορα, αλλά και να τελειώσουμε φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο ώστε να κάνουμε εμείς το 2-0. Ο Ολυμπιακός ρίσκαρε προς το τέλος όπως είναι λογικό, ωστόσο η νίκη μας είναι δίκαιη και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για τη βοήθειά του σήμερα. Τον ευχαριστώ επίσης για τον αγώνα στην Λαμία, όπου ήμασταν πολύ κακοί αλλά βρέθηκε εκεί και μας συμπαραστάθηκε.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.