ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

«Καθάρισε» Προμηθέα και… βλέπει Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε με 96-64 και έφτασε σε μία εύκολη νίκη επί του Προμηθέα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γκιστ, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους σε 26 λεπτά αγώνα.

«Καθάρισε» Προμηθέα και... βλέπει Μπασκόνια

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, με σκοπό φυσικά να «καθαρίσει» γρήγορα το παιχνίδι. Στα πρώτα 3 λεπτά της αναμέτρησης οι πράσινοι προηγήθηκαν με 11-0. Όταν το σκορ έφτασε στο 16-3 ο παίκτες του Προμηθέα έκαναν ένα σερί 5-0 και μάζεψαν κάπως τη διαφορά.

Το 26-13 του τριφυλλιού με τον Γκιστ, έγινε γρήγορα 26-17. Τελικά το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 29-22. Πρωταγωνιστής αυτά τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν ο Κρις Σίγκλετον με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήδη.

Ο Προμηθέας κάπως μάζεψε την διαφορά αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκορ ξέφυγε και πάλι. Το τριφύλλι πάτησε γκάζι και το 29-22 έγινε πολύ γρήγορα 41-28 με επιμέρους σκορ 12-6. Οι πράσινοι εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των παικτών του Προμηθέα προηγήθηκαν με 49-28 με τρίποντο του Παππά λίγο πριν το ημίχρονο.

Το σερί των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ μεγάλωνε με την διαφορά να φτάνει στο +24, 1 λεπτό πριν το ημίχρονο του αγώνα.  Σ’ αυτό το δεύτερο δεκάλεπτο τρομερή απόδοση είχε και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού με 11 πόντους.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι ήταν άποντοι τα πρώτα 3 λεπτά της αναμέτρησης, με τον Προμηθέα να τρέχει ένα σερί 5-0. Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για άλλα δύο λεπτά με το σερί του Προμηθέα να φτάνει στο 9-0 και το σκορ στο 54-41.

Ο Κέι Σι Ρίβερς με δίποντο αύξησε την διαφορά, γράφοντας το 56-41. Ο Προμηθέας με επιμέρους σκορ 10-5 μείωσε την διαφορά στους 10 πόντους. Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν έξαλλος με την απόδοση των παικτών του. Τελικά το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά με 65-52.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι πράσινοι πάτησαν γκάζι και επικράτησαν με σκορ 96-64.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ