ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έσπασε» ρεκόρ και… κατάρα ο Γκιστ!

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό στην Basket League, έκανε κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας ο Αμερικανός.

«Έσπασε» ρεκόρ και... κατάρα ο Γκιστ!

Ημέρα… ξεσπάσματος ήταν η χθεσινή για τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε άνετη νίκη (96-64) επί του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ και να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Ο Αμερικανός αγωνίστηκε για 26:56 λεπτά, έχοντας 19 πόντους (4/6β., 6/7διπ., 1/1τρ.), 6 ριμπάουντ, 1 τάπα, 3 κλεψίματα και 6 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Οι 31 βαθμοί αξιολόγησης αποτελούν νέο ρεκόρ καριέρας στην Basket League για τον Γκιστ, ο οποίος ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του, με 27 βαθμούς στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ίκαρο στο ΟΑΚΑ, το 2013.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο 31χρονος «έσπασε» την… κατάρα που τον κυνηγούσε επί 16 συναπτά παιχνίδια πρωταθλήματος, ευστοχώντας σε τρίποντο μετά από καιρό. Η τελευταία φορά που βρήκε στόχο από τα 6,75 ήταν στο περσινό ματς με το Λαύριο. Έκτοτε μετρούσε 10 συνεχόμενα άστοχα τρίποντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.