ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ

Έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή δέκα ποδοσφαιριστών, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά τον... ενδέκατο. Δείτε την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Η προπόνηση της Παρασκευής έδειξε δύο πράγματα, τα οποία έλαβε υπ’ όψιν του ο Μαρίνος Ουζουνίδης εν όψει της ανακοίνωσης της αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Από τη μία, η επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο πλήρες πρόγραμμα εντάσσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στα πλάνα του Εβρίτη τεχνικού για το μεγάλο ματς της Κυριακής (19/11). Ο 24χρονος μέσος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αλλά και στην «πράσινη» ενδεκάδα.

Αντίθετα, εκτός… νυμφώνος αναμένεται να μείνει για ακόμη μια φορά ο Αντρές Τσάβες, με την επιστροφή του να μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ο Ουζουνίδης φέρεται να έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα «εκλεκτούς» για το αθηναϊκό ντέρμπι. Το ερώτημα που καλείται να λύσει ο κόουτς των «πρασίνων» είναι η χρησιμοποίηση ή όχι του Βιγιαφάνιες, με τον Μουνιέ να διεκδικεί μια θέση στους βασικούς έντεκα.

Οι σίγουροι για το αυριανό ματς είναι οι: Βλαχοδήμος, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Λουντ και Μολίνς, με τον Βιγιαφάνιες πάντως να έχει ελαφρύ προβάδισμα αντί του Μουνιέ.

Exit mobile version