ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ανηφορική πορεία προς το 2018

Το Panathinaikos24.gr παρουσιάζει τη δύσκολη πορεία που έχει να διανύσει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μέχρι το τέλος του 2017. Αναλυτικά το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ανηφορική πορεία προς το 2018

Σε λίγες ημέρες αποχαιρετάμε και τον Νοέμβριο, μπαίνοντας στο τελευταίο «κομμάτι» του 2017, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εν μέσω… δίνης, κυρίως λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Παράλληλα με τις εξελίξεις που αναμένεται να τρέξουν στον εν λόγω τομέα που περιλαμβάνει δεκάδες ανοιχτά «μέτωπα», η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη καλείται να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, έχοντας μπροστά της ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, γεμάτο «παγίδες» και εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Το καλεντάρι των «πρασίνων» έως το τέλος του 2017 περιλαμβάνει πέντε (συν μια) αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, οι τέσσερις εκ των οποίων θα δοθούν σίγουρα μακριά από τη Λεωφόρο, γεγονός που προσδίδει έναν σημαντικό βαθμό δυσκολίας στο όλο εγχείρημα, κρίνοντας από τη μέχρι τώρα αδυναμία της ομάδας να πάρει τα αποτελέσματα που προσδοκά εκτός έδρας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

Η τελευταία «στροφή» του 2017 αρχικά βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην έδρα του Ατρομήτου (25/11), που πέρασε έναν περίπου μήνα στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας αήττητος, μέχρι την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, οι «πράσινοι» θα μεταβούν στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή (29/11), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, ψάχνοντας το «διπλό» που θα τους επιτρέψει να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση του ογδόου ομίλου.

Έπειτα, ακολουθεί το ματς με τον Πανιώνιο, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού (με αστερίσκο) για το 2017. Μία αναμέτρηση η οποία έχει οριστεί για την 3η Δεκέμβρη. Μετά τον Πανιώνιο, σειρά έχει η Τούμπα, με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Λουτσέσκου (10/12) που θα έχει τους οπαδούς στο πλευρό της.

Εδώ παρεμβάλλεται ο αστερίσκος που τοποθετήθηκε πιο πάνω. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε στα μέσα Νοεμβρίου ότι οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθούν στις 13 Δεκεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό να μαθαίνει στο μεσοδιάστημα εάν θα δώσει το πρώτο ματς στη Λεωφόρο ή εκτός.

Το 2017 κλείνει για τους «πράσινους» όπως έφυγε και η περασμένη χρονιά, με εκτός έδρας αναμέτρηση. Πέρσι, οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν τη χρονιά από την έδρα της Λάρισας (0-0), φέτος θα δώσουν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους στην έδρα της Ξάνθης (17/12).

Συνοπτικά:

25/11 Ατρόμητος  – Παναθηναϊκός 29/11 Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός 3/12 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 10/12 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 13/12 Παιχνίδι Κυπέλλου 17/12 Ξάνθη – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.