Ποδόσφαιρο

Φεύγει ο Νοέμβρης κι ο Ρινάλντι παραμένει… στο μηδέν! (vid)

Παραμένει «άσφαιρος», κερδίζοντας μια θέση στην άκρη του πάγκου της Μπρέσια.

Συγχωρείστε μας για την κυνικότητα, αλλά πραγματικά, η περίπτωση του Λαουτάρο Ρινάλντι είναι άξια σχολιασμού!

Έπειτα από αρκετό κόπο και προσπάθεια, ο Ρινάλντι αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, προλαβαίνοντας την προθεσμία της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με την Μπρέσια να του δίνει την ευκαιρία που αναζητούσε για την αναγέννησή του.

Ο 23χρονος Αργεντινός φορ έφυγε από τον Παναθηναϊκό δίχως να σκοράρει, έχοντας καταγράψει 16 εμφανίσεις με το «τριφύλλι» και 348 αγωνιστικά λεπτά. Η Μπρέσια, που αγωνίζεται στη Serie B, του έδωσε τη δυνατότητα να προσπαθήσει ξανά, ιδίως την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, όμως και πάλι… τζίφος!

Η τελευταία συμμετοχή του Ρινάλντι με τους «μπλε» της Ιταλίας σημειώθηκε στις 14 Οκτωβρίου κόντρα στη Νοβάρα. Έκτοτε, ο Αργεντινός είδε τα επόμενα πέντε παιχνίδια της ομάδας του από τον πάγκο, ενώ στα τελευταία δύο, κόντρα σε Κάρπι και Σπέτσια δεν ήταν καν στην αποστολή!

Απ’ ότι φαίνεται, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Ρινάλντι θα βρεθεί εκτός… νυμφώνος και στην Ιταλία. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο γκολ του 23χρονου σε επίσημο ματς σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, στην ήττα της Αρχεντίνος Τζούνιορς από την Εστουδιάντες (4-1).

Δείτε το τελευταίο γκολ του Ρινάλντι εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=8jcpVj7rttg

Exit mobile version