ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ουζουνίδης σε παίκτες: «Αλλάξτε μυαλά άμεσα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα... έχωσε στους παίκτες του κατά τη σημερινή του ομιλία στο Κορωπί.

Ουζουνίδης σε παίκτες: «Αλλάξτε μυαλά άμεσα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φρόντισε να καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα νοοτροπία, προκειμένου να έρθουν τα αποτελέσματα που όλοι προσδοκούν.

Ο Εβρίτης τεχνικός μίλησε με «σκληρή» γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του, μη διστάζοντας να αναδείξει την απογοήτευσή του για την πορεία της ομάδας. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του: «Αλλάξτε μυαλά, εγώ δεν θέλω τέτοια ομάδα».

«Αυτή δεν είναι εικόνα που παρουσιάζουμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Εγώ δε θέλω τέτοια ομάδα και πρέπει να το καταλάβετε κι εσείς. Αλλάξτε μυαλά! Μιλάτε για τα λεφτά, αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει. Βαρέθηκα να τα ακούω. Έχουμε δυσκολίες, αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό και να αλλάξουμε νοοτροπία. Αλλάξτε νοοτροπία τώρα, προτού να είναι αργά», είπε χαρακτηριστικά ο Ουζουνίδης.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, έστειλε και ένα «τελεσίγραφο» προς τους παίκτες του, θέλοντας να τους «ταρακουνήσει» εν όψει της συνέχειας, αναφέροντας το εξής σε μια αποστροφή του λόγου του: «Αν συνεχιστεί αυτό εγώ δεν μπορώ να είμαι μαζί σας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.