Ο mr. chipita έχει εκφάσει ενδιαφέρον για οικονομική βοήθεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σήμερα στις 2 το μεσημέρι, θα συναντηθεί τόσο με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, με τον οποίο έχει μιλήσει πριν από περίπου 20 μέρες, όσο και με παλαιμάχους από κάθε γενιά, παλαιότερη και νεότερη.

Το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι να βάλει κάποια χρήματα στην ΠΑΕ, προκειμένου να βγει η χρονιά και παράλληλα να συνδράμει και ο κόσμος με σκοπό την εξυγίανση της ομάδας και την αλλαγή σελίδας.

Σκοπός του mr. chipita είναι, εκτός των άλλων, να αποτελέσει τον εγγυητή  ενός σχεδίου για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Ο ίδιος θα βάλει λεφτά, αλλά θέλει να αποτελέσει και τον… εμπνευστή, ώστε – κυρίως- επιφανείς Παναθηναϊκοί και όχι μόνο να ενεργοποιηθούν και αυτοί με τη σειρά τους και να συνδράμουν.  Με το καλό του όνομα στην αγορά, θέλει να αποτελέσει την αξιοπιστία, ώστε άνθρωποι που ενδιαφέρονται και έχουν, φυσικά, τη δυνατότητα να βοηθήσουν κι αυτοί στις δύσκολες μέρες που περνάει ο σύλλογος.

Σκοπός, αρχικά, είναι να βγει η χρονιά, χωρίς περισσότερα προβλήματα, κάτι που θα γίνει με οικονομική βοήθεια από την πλευρά του, αλλά και απο άλλους. Μένει να δούμε αν στις προθέσεις του ανθρώπου που ούτως ή άλλως έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ, είναι και η παρουσία για επόμενες σεζόν όχι για να διοικήσει, αλλά για να αποτελεί βασικό χρηματοδότη και όπως είπαμε τον εγγυητή για να μπουν κεφάλαια και από άλλες πηγές στην ΠΑΕ.

Παρόντες στο ραντεβού θα είναι τρεις συνεργάτες του κ. Θεοδωρόπουλου, αλλά και παλαίμαχοι όπως οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Γιώργος Καραγκούνης, ίσως Δημήτρης Σαραβάκος και άλλοι.