ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ PANATHINAIKOS24 ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Θεοδωρόπουλου – παλαιμάχων

Το Panathinaikos24.gr βρίσκεται στο Χίλτον για να σας μεταφέρει τις εξελίξεις από το ραντεβού του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Θεοδωρόπουλου – παλαιμάχων

Σε λίγη ώρα αναμένεται να αρχίσει η συνάντηση του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, με τον «Mr Chipita» να παρουσιάζει το πλάνο του για τη βιωσιμότητα του συλλόγου την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αυτή την ώρα, έχουν αρχίσει να προσέρχονται στο Χίλτον οι παλαίμαχοι «αστέρες» της ομάδας, με τους Μίμη Δομάζο, Αντώνη Αντωνιάδη, Τάκη Οικονομόπουλο, Αριστείδη Καμάρα, Νίκο Καρούλια, Γιώργο Ροκίδη και Μιχάλη Γεροθόδωρο να βρίσκονται ήδη στον χώρο, εν αναμονή της παρουσίας του κ. Θεοδωρόπουλου.

___

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ 17.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη και το Panathinaikos24.gr βρίσκεται εκεί και θα σας ενημερώσει για ό,τι προκύψει από τη συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους του «τριφυλλιού».

Από λάθος δεν προσκλήθηκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Άγγελος Μπασινάς, όπως ενημέρωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, κατά την έξοδό του από την αίθουσα.

Δείτε φωτογραφίες από την προσέλευση των παλαιμάχων στον χώρο, για τη συνάντηση:

Διαβάστε εδώ: το ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr για τον «Mr Chipita», τις δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου για την προσέγγιση του Θεοδωρόπουλου

– τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος για την οικονομία της χώρας

συνεχής ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr…

loading...