Ποδόσφαιρο

Λαϊκή βάση αλά… Ντορτμουντ θέλει ο Θεοδωρόπουλος

Διαβάστε τι είπε ακριβώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δεν εμφανίστηκε μόνος του στη συνάντηση με τους παλαιμάχους στο Χίλτον νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς μαζί του υπήρχαν και συνεργάτες του, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιχειρηματίες, αλλά είναι άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης του mr. Chipita.

Ο καθένας είχε τον ρόλο του και έδωσαν «το παρόν» για να απαντήσουν σε όσες ερωτήσεις προέκυπταν. Οι συνεργάτες του Θεωδορόπουλου  ανέλυσαν το πρότζεκτ  και μάλιστα χρησιμοποίησαν αρκετές φορές σλάιντς προκειμένου να τεκμηριώσουν όλα όσα έλεγαν και να απαντήσουν στις αρκετές απορίες που υπήρξαν.

Ο Σπύρος Θεωδορόπουλος μίλησε για το πλάνο που έχει στο μυαλό του, τονίζοντας ότι αυτό θα μπορεί να γίνει πράξη μόνο με την στήριξη των οπαδών της ομάδας. Για να αποδείξει ότι κάτι τέτοιο είναι απόλυτα εφικτό ανέφερε τα παραδείγματα των Μπαρτσελόνα και Ντόρτμπουντ, ομάδες δηλαδή με λαϊκές βάσεις.

Τα χρήματα λοιπόν θα κατατίθενται σε λογαριασμούς που θα ανήκουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς μίας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, που δεν θα είναι η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», αλλά κάτι σαν αυτή.

Χαρακηριστικά είπε:

«Είναι μεγάλες ομάδες με λαϊκές βάσεις. Η Ντόρτμουντ ήταν σε σημείο καταστροφής, αλλά ο κόσμος της την κράτησε και την οδήγησε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης»

Exit mobile version