ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η UEFA έδωσε χρόνο στον Παναθηναϊκό

Η UEFA έδωσε πίστωση χρόνου στον Παναθηναϊκό προκειμένου να διευθετήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η ακρόαση του Παναθηναϊκού από την UEFA για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, με τους «πράσινους» να εκπροσωπούνται από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ,  Αγησίλαο Τουμαζάτο και τον νομικό της ΠΑΕ, Άλκη Παπαντωνίου.

H UEFA πρότεινε αρχικά στον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε εξόφληση των οφειλών έως τις 31 Ιανουαρίου, κάτι που εάν δεν συνέβαινε θα επιβαλλόταν στον σύλλογο ποινή αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για διάστημα τριών ετών.

Εν τέλει η UEFA επέβαλε την ποινή που προβλεπόταν στο «τριφύλλι», δίνοντας ωστόσο ελαστικά περιθώρια μέσω εναλλακτικής λύσης, με τους «πράσινους» να επιτυγχάνουν παράταση έως την 1η Μαρτίου για την τακτοποίηση των ζητημάτων. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έδωσε το «ΟΚ» και παράλληλα έδειξε σεβασμό στον σύλλογο, ο οποίος πλέον εντείνει τον αγώνα του για εύρεση εσόδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η UEFA δεν απαγόρευσε τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον σύλλογο να «τσεκάρει» την αγορά για την εύρεση μιας φθηνής και αξιόπιστης λύσης για την κορυφή της επίθεσης.

Exit mobile version