Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες σκέψεις Ουζουνίδη για Ξάνθη

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όσον αφορά την αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ξάνθη. Ποιοι «παίζουν» για την ενδεκάδα.

Οι «πράσινοι» θα μεταβούν στην Ξάνθη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή τους για το πρωτάθλημα εντός του 2017.

Θεωρείται δεδομένο το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προβεί σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στα Πηγάδια, σε σχέση με ό,τι είδαμε στην Τούμπα.

Βάσει των δοκιμών που έγιναν τις περασμένες ημέρες στο Κορωπί, το «τριφύλλι» θα παραταχθεί με αλλαγμένη αμυντική γραμμή, καθώς οι Χουλτ – Κουλιμπαλί επιστρέφουν, όπως όλα δείχνουν, στα άκρα της άμυνας, ενώ αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το δίδυμο Αυλωνίτη – Κολοβέτσιου ως δίδυμο στόπερ.

Παράλληλα, οι Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Δώνης και Τζανδάρης διεκδικούν με τη σειρά τους μια θέση στην ενδεκάδα, με την προπόνηση της Παρασκευής να ξεκαθαρίζει εν πολλοίς τα πλάνα του Ουζουνίδη. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό, από πλευράς προσώπων, σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Exit mobile version