ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Ωραίο συναίσθημα να προστατεύεις την έδρα σου» (vid)

Στο γεγονός ότι κατάφεραν να διαφυλάξουν το απόλυτο των νικών στην έδρα τους, στάθηκε ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος σχολίασε και τα επόμενα ματς.

Ρίβερς: «Ωραίο συναίσθημα να προστατεύεις την έδρα σου» (vid)

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν για την ομάδα του στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Κει Σι Ρίβερς.

Ο Αμερικανός «bomber», μιλώντας στην κάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, σχολίασε τα δεδομένα της νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον επόμενο αντίπαλο της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Είναι ωραίο το συναίσθημα, αυτό που θέλουμε είναι να προστατεύσουμε την έδρα μας. Προσπαθούμε να έχουμε δύο καλά ημίχρονα αντί για ένα και να λειτουργούμε σαν “ένα” μαζί με τους φιλάθλους μας στο ΟΑΚΑ, γιατί έτσι δυσκολεύουμε τον αντίπαλο».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα επόμενα ματς: «Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τη Μακάμπι, αλλά είναι μια σκληρή ομάδα, καλά προπονημένη και θέλει να “κλέψει” τη νίκη και να “σπάσει” την έδρα μας. Οπότε πρέπει σίγουρα να παίξουμε καλά την Κυριακή με το Ρέθυμνο και να προετοιμαστούμε τη Δευτέρα για τον αγώνα της Τρίτης. Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα με αγώνες την Κυριακή, την Τρίτη και την Πέμπτη και είναι πολύ σημαντικό να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και σωματικά για τις τρεις αναμετρήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.