Ποινή που μπορεί στο μέλλον να κρίνει ακόμα και την παρουσία του στην volleyleague ανδρών, επέβαλλε η επιτροπή αδειοδοτήσεων στον Παναθηναϊκό.

Στο φάκελο που είχαν καταθέσει οι «πράσινοι», υπήρξαν κενά και σημαντικές παραλείψεις ως προς τα οφειλόμενα σε παλαιότερους αθλητές και στους διακανονισμούς που είχαν συμφωνηθεί με αποτέλεσμα να επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

Πάντως, για να αρθεί αυτή η ποινή, η διοίκηση του «τριφυλλιού», θα πρέπει να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες έχει, γεγονός που αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο, καθώς τα οικονομικά του Ερασιτέχνη είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ για τον έλεγχο των διακανονισμών της χειμερινής περιόδου.
 
Από τον σχετικό έλεγχο προέκυψε ότι δεν τηρήθηκε μέρος των διακανονισμών από τα ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, Παναθηναϊκός. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με τον κανονισμό δεν θα εγκρίνονται συμβόλαια μετεγγραφών των συγκεκριμένων ΤΑΑ κατά την δεύτερη μετεγγραφική περίοδο έως ότου τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες.

Από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ».