ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ ((20:00, Novasports 2,LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Για τη νίκη, κόντρα στα προβλήματα!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στην «Χάλα Πιονίρ» με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Για τη νίκη, κόντρα στα προβλήματα!

Ο Παναθηναϊκός χωρίς δύο από τα μεγαλύτερα όπλα του, Νικ Καλάθη και Νίκο Παππά, καλείται να περάσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα.

Οι επιλογές του Τσάβι Πασκουάλ στη θέση των γκαρντ περιορίζονται πολύ και το βάρος θα πέσει στις πλάτες των Λεκαβίτσιους και Ντένμον που έκαναν καλή δουλειά κόντρα στη Μακάμπι. Ο Ερυθρός Αστέρας (5-8) είδε το σερί τριών νικών του να διακόπτεται στη Μόσχα, όπου υπέστη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ (82-56), αλλά στο σπίτι του πάντα είναι ισχυρός.

Η νίκη πέρα από την τεράστια ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στην ομάδα αναμένεται να τη διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.