ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτό είναι το… εορταστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Δεν σταματούν οι επίσημες υποχρεώσεις για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Αναλυτικά το πρόγραμμα του εξάστερου σε Euroleague και Basket League στις γιορτές.

Αυτό είναι το... εορταστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Αθήνα ως… θριαμβευτής μετά το «διπλό» στο Βελιγράδι, με τους παίκτες του Πασκουάλ να παίρνουν τις απαραίτητες «ανάσες» προτού μπουν εκ νέου σε… πρόγραμμα.

Το καλεντάρι των «πρασίνων» περιλαμβάνει αναμετρήσεις και εντός της εορταστικής περιόδου, μετά την περίοδο των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, στο «τριφύλλι» θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν τις επτά ημέρες που μεσολαβούν από τη Σερβία στην Ισπανία, καθώς μετά υπάρχουν νέες μάχες.

Στις 28 Δεκεμβρίου, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια στην Ισπανία, σε αναμέτρηση για τη 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Euroleague, έχοντας ως στόχο την διεύρυνση του νικηφόρου σερί τους.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12), η ομάδα του Πασκουάλ θα ταξιδέψει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό, θέλοντας να συνεχίσει την… ξέφρενη πορεία του στη Basket League, αναζητώντας τη 10η συναπτή του νίκη.

Το ματς της Ρόδου αποτελεί την τελευταία επίσημη αναμέτρηση του «τριφυλλιού» εντός του 2017, με την αντίστοιχη κόντρα στην Εφές, να ανοίγει τον «χορό» του δευτέρου γύρου της Euroleague στις 4 Ιανουαρίου. Το… εορταστικό πρόγραμμα του εξάστερου τελειώνει στις 7 Ιανουαρίου, κόντρα στον Κόροιβο (ΟΑΚΑ) για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Συνοπτικά:

28/12 Βαλένθια – Παναθηναϊκός (Euroleague) 31/12 Κολοσσός – Παναθηναϊκός (Basket League) 4/1 Παναθηναϊκός – Εφές (Euroleague) 7/1 Παναθηναϊκός – Κόροιβος (Basket League)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.