ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«Φουλ του ΟΑΚΑ» ο Ιανουάριος για τον Παναθηναϊκό!

Ντέρμπι και αρκετές δύσκολες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το «μενού» του πρώτου μήνα του νέου έτους για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως θα έχει στο «μανίκι» του τον «άσο» του ΟΑΚΑ . Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ιανουαρίου.

«Φουλ του ΟΑΚΑ» ο Ιανουάριος για τον Παναθηναϊκό!

Με… τσίτα τα «γκάζια» θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο έτος, όπως φαίνεται και από το πρόγραμμα του σε Euroleague και Basket League, το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα ντέρμπι και ματς-φωτιά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το… καλό της υπόθεσης είναι πως από τις εννέα αναμετρήσεις του Ιανουαρίου, οι επτά θα δοθούν στο ΟΑΚΑ, την έδρα που ως τώρα έχει παραμείνει αλώβητη, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα.

Εντός Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, την ΑΕΚ, τη Φενέρ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φυσικά τον Ολυμπιακό, ωστόσο από τα ματς που αναφέρθηκαν, μόνο εκείνα κόντρα στην ομάδα του Ζοτς και του Σάκοτα (εν τύποις) θα δοθούν εκτός έδρας!

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο:

4/1 Παναθηναϊκός – Εφές 7/1 Παναθηναϊκός – Κόροιβος 11/1 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 13/1 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 17/1 Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 19/1 Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 22/1 Παναθηναϊκός – Λαύριο 25/1 Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 29/1 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.