ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Υπογράφει ο Οικονόμου, ποιες οι επόμενες κινήσεις

Ο Βαγγέλης Οικονόμου υπογράφει σήμερα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Τι θα αναζητήσουν από εδώ και στο εξής στο μεταγραφικό παζάρι οι «πράσινοι».

Ολοκληρώνεται και τυπικά η μεταγραφή του Βαγγέλη Οικονόμου στον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «πράσινους» και σήμερα θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. Ο νέος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ουζουνίδη και αν όχι σήμερα, τότε αύριο, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί.

Μετά τον Οικονόμου, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει νέες κινήσεις ενίσχυσης, στοχεύοντας στην έλευση ενός επιθετικού, ούτως ώστε να προστεθεί βάθος στη γραμμή «κρούσης», καθώς έχει μείνει ο Μολίνς με τον Πίσπα. Παράλληλα, το «τριφύλλι» θα αναζητήσει και έναν χαφ, δεδομένων των αποχωρήσεων που θα λάβουν χώρα στο άμεσο μέλλον.

Ωστόσο το γεγονός αυτό ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι, καθώς πέραν του περιορισμένου μπάτζετ, υπάρχει διάχυτος ο προβληματισμός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών που αποτελούν στόχοι της ομάδας, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.

Exit mobile version