ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλες οι νίκες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα (vids)

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έκλεισε τις υποχρεώσεις του στον α' γύρο της φετινής Ευρωλίγκας με απολογισμό δέκα νίκες και πέντε ήττες και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θυμηθείτε όλες τις «πράσινες» νίκες στα 15 πρώτα ματς.

Όλες οι νίκες του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα (vids)

Μπορεί να μην έκλεισε νικηφόρα τον πρώτο γύρο της φετινής Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός Superfoods, ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία, καθώς το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ μπήκε από νωρίς στα «βαθιά» με ένα πρόγραμμα αρκετά βεβαρημένο.

Οι «πράσινοι» ωστόσο τα πήγαν περίφημα και με 10 νίκες και 5 ήττες, σε σύνολο 15 αναμετρήσεων, έχουν κάθε δικαίωμα να βλέπουν το μέλλον τους στο φετινό μαραθώνιο της διοργάνωσης με αισιοδοξία. Επίσης κάτι που θα πρέπει να σημειωθεί είναι το απόλυτο των νικών που έκαναν εντός έδρας, κρατώντας την έδρα τους απαραβίαστη, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα από το σύνολο των μονομάχων.

Θυμηθείτε όλες τις επικρατήσεις του «τριφυλλιού»:

Παναθηναϊκός – Μπάμπεργκ 93-83

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 70-68

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 62-70

Παναθηναϊκός – Χίμκι 93-65

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 81-82

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 82-80

Παναθηναϊκός – Ουνικάχα Μάλαγα 82-71

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 80-72

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-76

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 63-69

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.