Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Χωρίς Μολέντο αλλά με Κουλιμπαλί κόντρα στον Πλατανιά

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης την αποστολή του «τριφυλλιού» για το αυριανό ματς με τον Πλατανιά. Εκτός ο Μολέντο, μέσα ο Κουλιμπαλί.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (7/1) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει, μετά το πέρας της διαδικασίας, τα ονόματα τα οποία θα απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας.

Εκτός έμεινε ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος αναμένεται σύντομα να πάρει την κρίσιμη απόφαση που αφορά τον μελλοντικό σταθμό της καριέρας του. Αντίθετα, εντός αποστολής βρίσκεται ο Ουσμάν Κουλιμπαλι.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού περιλάμβανε προπόνηση, κορόιδο και παιχνίδι με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κότσαρης ενώ απουσίασαν οι Λουτσιάνο, Καμπέσας.

Exit mobile version