ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για την “επίσκεψη” οπαδών στο σπίτι του Αλαφούζου

Με μια... απλή καλημέρα "υποδέχθηκε" η Τατιάνα Πιτυχούτη την είδηση της "επίσκεψης" των οπαδών του Παναθηναϊκού στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου.

Η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για την

Οπως έγινε γνωστό, περίπου 100 φίλοι της ομάδας πήγαν χθες έξω από το σπίτι του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ  για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην ομάδα και φώναξαν συνθήματα εναντίον του.

Η νέα πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Τατιάνα Πιτυχούτη, “πόσταρε” την είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γράφοντας “καλημέρα σας”. Εστω και με αυτόν τον τρόπο, η κ. Πιτυχούτη εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον κόσμο και τις κινητοποιήσεις που ετοιμάζει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.