ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επανέρχεται για Κουρμπέλη ο ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με πρόταση στον Παναθηναϊκό για την αγορά του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Επανέρχεται για Κουρμπέλη ο ΠΑΟΚ

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε γράψει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την ερώτηση που έκαναν στον Παναθηναϊκό για τον Ελληνα μέσο. Η τιμή πώλησης τέθηκε στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ με τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ να αποφασίσουν να μην κάνουν κάποια κίνηση, κρίνοντας το ποσό απαγορευτικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει για τον Κουρμπέλη. Μάλιστα, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Τσίμιροτ, οι άνθρωποι του δικεφάλου βλέπουν στο πρόσωπο του χαφ του τριφυλλιού τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες ή μέρες, ο ΠΑΟΚ να κάνει πρόταση για την αγορά του Κουρμπέλη και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.