ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Θεραπείας συνέχεια για Λοτζέσκι, με Γκάμπριελ στο ντέρμπι

Μπήκε σε ρυθμούς ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, με τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ να πραγματοποιούν προπόνηση το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Παραμένει εκτός ο Λοτζέσκι, ετοιμάζεται για το ματς ο Γκάμπριελ.

Μια νέα… γεμάτη εβδομάδα αρχίζει οσονούπω για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να αφήσει πίσω του τα δύο ματς-θρίλερ με Λαύριο και Ζαλγκίρις (αμφότερα με θετική κατάληξη για την ομάδα) και να προσανατολιστεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (29/1) και τη Μπάμπεργκ (2/2).

Το ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ είναι εκείνο που προέχει για τον Τσάβι Πασκουάλ και τους καλαθοσφαιριστές του, οι οποίοι μπήκαν σε κλίμα… μάχης, πραγματοποιώντας προπόνηση στο κλειστό. Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Καταλανό κόουτς παραμένει ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος παλεύει να ξεπεράσει το πρόβλημα που «κληρονόμησε» από το ματς με την ΑΕΚ (αιμάτωμα στο πέλμα).

Ο «Λότζο» έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ακολούθησε θεραπεία, με το «τριφύλλι» να προετοιμάζει τον Κένι Γκάμπριελ για το ντέρμπι της Δευτέρας, έχοντας ήδη δηλώσει τον Αμερικανό στο ρόστερ της Basket League.

Πέραν του Λοτζέσκι, ο Πασκουάλ είδε τους υπόλοιπους να ακολουθούν και να βγάζουν το πρόγραμμα του Σαββάτου δίχως προβλήματα.

Exit mobile version