ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ – Αποφασίζει ο Κουρμπέλης

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και το μόνο που απομένει είναι η απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Συμφωνία Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Κουρμπέλης

Έπειτα από πολύωρες συζητήσεις, οι δυο ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς οι “πράσινοι” ικανοποιήθηκαν από την πρόταση του δικεφάλου του βορρά.

Οι Θεσσαλονικείς δίνουν 1,6 εκατ. ευρώ στο “τριφύλλι” συν τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη, οι οποίοι θα είναι πληρωμένοι μέχρι το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα υπάρξει καθεστώς συνιδιοκτησίας.

Αυτό που απομένει είναι το “ναι” του ποδοσφαιριστή. Σήμερα θα γίνει συζήτηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Κουρμπέλη και μένει να δούμε αν ο ποδοσφαιριστής αποφασίσει να ανηφορίσει για τη Θεσσαλονίκη ή όχι.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.