Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Μέσα Κάτσε και Μυστακίδης, εκτός ο Τζανδάρης

Εντός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό οι δύο ποδοσφαιριστές, νοκ άουτ ο Τζανδάρης. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα από το Αγρίνιο.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (3/2, 19:30).

Μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα τα οποία θα απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της Λεωφόρου. Στην αποστολή επιλέχθηκαν οι νεοφερμένοι, Κάτσε και Μυστακίδης, ενώ αντίθετα, εκτός έμεινε ο Φάνης Τζανδάρης, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Αναλυτικά η 20άδα του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Οι Τζανδάρης, Μουνιέ, Μολίνς, Λουτσιάνο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Exit mobile version