Ποδόσφαιρο

Ντεμπούτο-εφιάλτης για Τσάβες με την Ουρακάν! (vid)

Ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να φανταστεί μια τέτοια εξέλιξη.

Η υπόθεση του Αντρές Τσάβες ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό τον Παναθηναϊκό, καθώς πέρασε πολύς καιρός από την ημέρα όπου ο ίδιος αποφάσισε να φύγει αυτοβούλως για την Αργεντινή, δίχως πρόθεση επιστροφής, όπως φάνηκε μετέπειτα.

Εν τέλει, η λύση βρέθηκε στα μέσα Ιανουαρίου, καθώς το «τριφύλλι» βρήκε τρόπο να απεμπλακεί από τον 26χρονο Αργεντινό φορ, μέσω της πρότασης η οποία κατατέθηκε για την απόκτησή του από την Ουρακάν. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν, ενώ διευθετήθηκαν και τα ζητήματα με τις τρέχουσες οφειλές των «πρασίνων» προς τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Τσάβες παρουσιάστηκε από την Ουρακάν και περιχαρής μπήκε γρήγορα σε κλίμα ενδεκάδας, με το ντεμπούτο του να συνοδεύεται ωστόσο από… πανωλεθρία. Ο 26χρονος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Ρασίνγκ Κλουμπ, η οποία διέλυσε την Ουρακάν με σκορ 4-0.

Πέρασε στο ματς στο 46ο λεπτό προκειμένου να δώσει πνοή στην επίθεση της ομάδας του, αλλά δεν κατάφερε και πολλά καθώς στο διάστημα της παρουσίας του, η Ρασίνγκ πέτυχε δύο τέρματα, στον δρόμο για την άνετη επικράτησή της.

https://www.youtube.com/watch?v=pa_ySgBCAwk

Exit mobile version