ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Πέιν είναι περισσότερο Γκιστ, παρά Λάσμε

Ο Τόλης Κοτζιάς γράφει για την «βόμβα», που έριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να ενισχύσει την ομάδα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Πέιν είναι περισσότερο Γκιστ, παρά Λάσμε

Σας έχουμε μάθει χρόνια τώρα. Για «βόμβα» διαβάσατε και λέτε τώρα ποια «βόμβα», αναφερόμενοι στον Αντριαν Πέιν, που πήρε ο Παναθηναϊκός. Οταν λέμε, λοιπόν, «βόμβα», κάποιες φορές δεν μιλάμε μόνο για το μέγεθος και την αξία. Αλλά και για τον αιφνιδιασμό. Αυτόν, που πέτυχε το «τριφύλλι» με την απόκτηση του Πέιν. Εβανς ακούγαμε, Λάσμε ακούγαμε, για μεταγραφή από την Κίνα γινόταν ο λόγος, τελικώς ο παίκτης, που θα προσπαθήσει να δώσει το κάτι παραπάνω για τον Παναθηναίκό, έρχεται από το Ορλάντο. ‘Η κάπως έτσι, αφού τελευταία ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε ο νέος παίκτης των «πρασίνων», ήταν οι Μάτζικ.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.