ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ (19:30, LIVE Panathinaikos24.gr, NS2)

Να «χτίσει» σερί!

Οι πράσινοι υποδέχονται τη Λαμία και θέλουν να δώσουν... απαντήσεις για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο.

Να «χτίσει» σερί!

Οι πράσινοι, μετά το πρώτο τους διπλό στο πρωτάθλημα απέναντι στη Λάρισα, υποδέχονται σήμερα τη Λαμία στη Λεωφόρο και μοναδικό στόχο έχουν τη νίκη, ώστε να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή όμως αυτά που συμβαίνουν στο Σύλλογο, μόνο ντροπιαστικό είναι. . Οι ποδοσφαιριστές έχοντας φτάσει στα όριά τους εξέδωσαν ανακοίνωση κατηγορώντας τη διοίκηση για κοροϊδία, ενώ λίγο αργότερα ο Βασίλης Κωνσταντίνου επισκέφθηκε το Κορωπί για να τους πει πως θα πληρωθούν ως την 1η Μάρτη.

Στα του αγώνα βέβαια ο Μαρίνος Ουζουνίδης  δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κουρμπέλη, Λουτσιάνο, Μολίνς και Μυστακίδη αλλά και στον τιμωρημένο Κουλιμπαλί, ενώ επιστρέφει ο Άλτμαν στην αποστολή αλλά και την ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.