ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertising

Δεν είναι ασέβεια, είναι ΑΛΗΤΕΙΑ

Δια στόματος Βασίλη Κωνσταντίνου, ο Παναθηναϊκός γυρίζει με κάθε επισημότητα την πλάτη στην ίδια του την ιστορία και υποθηκεύει το μέλλον της ομάδας για πολλά ακόμη χρόνια...

Δεν είναι ασέβεια, είναι ΑΛΗΤΕΙΑ

Μια δήλωση στα όρια της ιεροσυλίας! Μια κυνική τοποθέτηση – προσβολή στα 110 χρόνια ιστορίας ενός γίγαντα του ελληνικού αθλητισμού. Μια απόφαση στα όρια της προδοσίας για εκατομμύρια φιλάθλους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου -πριν τη σέντρα της χθεσινής αναμέτρησης με τη Λαμία στη Λεωφόρο – προχώρησε σε μια εξοργιστική ομολογία αποτυχίας, διευκρινίζοντας πως το τριφύλλι αδυνατεί να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει πρόταση από υποψήφιο επενδυτή, διαψεύδοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών. Έτσι κυνικά, έτσι απλά, χωρίς ίχνος ντροπής…

Για έναν Παναθηναϊκό που έχει αφεθεί στην απαξίωση και στο έλεος του Θεού, με προσωπική ευθύνη του Γιάννη Αλαφούζου. Για έναν Παναθηναϊκό που βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του, για έναν Παναθηναϊκό που βολοδέρνει ως ακυβέρνητο καράβι, που εκποιεί κοψοχρονιά τα περιουσιακά του στοιχεία, που σύρεται εδώ και μήνες στα δικαστήρια για προσφυγές από οφειλόμενα που ο ίδιος δημιούργησε, με τις καταγγελίες για την ασυνέπεια της διοίκησής του να διαδέχονται η μία την άλλη με τελευταία αυτή του Αντρέα Στραματσόνι και τον Ιταλό προπονητή να λέει «όχι» για αποπληρωμή των οφειλομένων του σε 33 δόσεις.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ