ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δύο «ερωτηματικά» του Ουζουνίδη για το Φάληρο

Η δουλειά στην τακτική προετοιμασία αλλά και τα ζητήματα που καλείται να λύσει ο Ουζουνίδης εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πλησιάζοντας προς την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτιμά να κρατά κλειστά τα «χαρτιά» του όσον αφορά την «πράσινη» ενδεκάδα, η οποία συντίθεται μέσω… ενδείξεων.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Εβρίτης τεχνικός προτίμησε να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του, πραγματοποιώντας τις ανάλογες ασκήσεις στο Κορωπί. Παράλληλα, όπως ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξή του στη Nova, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η προετοιμασία του ρόστερ στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Στο μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη «τρέχουν» δύο ζητήματα που αφορούν την ενδεκάδα και αφορούν τη χρησιμοποίηση των Άντονι Μουνιέ και Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Γάλλος εξτρέμ μπορεί να ήταν εξαιρετικός και καταλυτικός στο ματς με τη Λαμία, σκοράροντας το πρώτο γκολ της ομάδας, ωστόσο δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να αγωνιστεί.

Παράλληλα, ο Εβρίτης τεχνικός σκέφτεται και την κατάσταση του Κουρμπέλη, ο οποίος έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός, αλλά προέρχεται από μακρά απουσία λόγω τραυματισμού.

Exit mobile version