ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο

Ποια τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι, αλλά και η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο

Ημέρα ντέρμπι η αποψινή, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στο Κορωπί, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να ετοιμάσει πρακτικά και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη «μάχη» του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Εβρίτης τεχνικός δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του σε τομείς που κατ’ εκείνον θα ορίσουν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου, δίνοντας βάση στην τακτική προετοιμασία της ομάδας, αλλά και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, με τον Ουζουνίδη να έχει αναδείξει τη σημασία τους, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, με τον Ουζουνίδη να έχει προβεί σε επιλογές για τους έντεκα που θα μπουν από την αρχή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως όλα δείχνουν, προβάδισμα για μια θέση στην ενδεκάδα έχουν οι εξής: Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, με τους Οικονόμου και Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας, αριστερά τον Ινσούα και δεξιά τον Γιόχανσον. Οι Κάτσε και Τζανδάρης θα είναι στον άξονα, αριστερά θα τοποθετηθεί ο Μουνιέ, δεξιά (πιθανότατα) ο Κουλιμπαλί και ο Λουντ θα μπει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.