ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Ουζουνίδης στους παίκτες: «Είστε μάγκες»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη.

Ουζουνίδης στους παίκτες: «Είστε μάγκες»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε με μεγάλη εμφάνιση και παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για 30 λεπτά να πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμα και με τη νίκη.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν νωρίτερα, αλλά το κατάφεραν στο φινάλε με το πέναλτι που κέρδισε ο Ινσούα και έκανε γκολ ο κορυφαίος του αγώνα, Αντονί Μουνιέ.

Το κλίμα στο τριφύλλι ήταν πανηγυρικό, αν και τα χαμόγελα «πάγωσε» ο σοβαρός τραυματισμός του Όμρι Άλτμαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να λέει στα αποδυτήρια: «Μπράβο παιδιά, είστε μάγκες!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.