ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σοκ: Πέθανε ο Χένρι Γουίλιαμς

Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για την απώλεια του.

Σοκ: Πέθανε ο Χένρι Γουίλιαμς

Απεβίωσε σε νεαρή ηλικία ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς μπομπέρ που γνώρισε το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σε ηλικία μόλις 47 ετών, ο Χένρι Γουίλιαμς έφυγε από τη ζωή λόγω ασθένειας στα νεφρά.

Ο Γουίλιαμς είχε στο παλμαρέ του μια λαμπρή καριέρα στην Ιταλία, φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες των Βερόνα, Τρεβίζο, Ρόμα, Βερόνα και Νάπολι.

Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Σαπόρτα με την Μπενετόν, ενώ ήταν μέλος των ΗΠΑ που το 1990 ήταν στη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπουένος Άιρες.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.