ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παράθυρο» από την UEFA για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού

Τι θα επιδιώξει η Super League για τον Παναθηναϊκό και την λήψη άδειας, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Το θέμα που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό είναι εκείνο της αδειοδότησης για το επόμενο πρωτάθλημα, με τον σύλλογο να πραγματοποιεί μεν προσπάθειες ωστόσο τα πάντα να μένουν ως τώρα ανοιχτά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», η Super League θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το «παραθυράκι» της UEFA που αφορά την προσφορά περιόδου χάριτος τριών ετών που μπορούν να χορηγήσουν οι ομοσπονδίες στους συλλόγους που καλούνται να αντιμετωπίσουν «ειδικές συνθήκες».

Οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να εκμεταλλευτεί αυτό το «παραθυράκι» είναι να ενημερώσει την Λίγκα για τις συνθήκες που υπάρχουν στην ΠΑΕ, δηλαδή την προσπάθεια μείωσης του μπάτζετ και το σχέδιο που υπάρχει ώστε να διευθετηθούν οι οφειλές.

Έπειτα, η Super League θα πρέπει να προωθήσει το αίτημα στην ΕΠΟ, ωστόσο οι ενέργειες αυτές θα πρέπει να γίνουν αρκετά γρήγορα, το πολύ έως τα τέλη του Μάρτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της λίγκας είναι σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Exit mobile version