ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα δύο σπάνια περιστατικά της 4ης περιόδου στη Μαλάγα!

Η τέταρτη περίοδος στο Μάλαγα - Παναθηναϊκός είχε δύο αξιοσημείωτα στοιχεία τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα από κανέναν.

Τα δύο σπάνια περιστατικά της 4ης περιόδου στη Μαλάγα!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «σπάσει» τη διπλή… κακοδαιμονία που τον κυνηγούσε, καθώς έπειτα από τρεις σερί αποτυχημένες προσπάθειες και πέντε μακριά από την έδρα του, κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μάλαγα, επικρατώντας με 90-79.

Ωστόσο, όσοι είδαν το παιχνίδι θα παρατήρησαν δύο στοιχεία τα οποία σπάνια συναντώνται στην Euroleague και στο μπάσκετ γενικότερα. Το ένα έχει να κάνει με το ρίσκο που πήρε ο Τσάβι Πασκουάλ, αφήνοντας στο παρκέ την ίδια πεντάδα, δίχως να προχωρήσει σε αλλαγή στα τελευταία δέκα λεπτά του ματς.

Οι Καλάθης, Λεκαβίτσιους, Ρίβερς, Σίνγκλετον και Γκιστ έμειναν στο παρκέ καθ’ όλη τη διάρκεια της τετάρτης περιόδου και χάρη σε αυτούς ο Παναθηναϊκός έφτασε στο επιμέρους 32-19 που ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως είπε και ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς: «Στην φόρμουλα 1, ένα αμάξι είναι τέλειο και τρέχει με 300 δεν κάνεις αλλαγές. Έτσι και εμείς είχαμε ενέργεια και ήμασταν δυνατοί και ακόμα και στο τέλος δεν υπήρχε πρόβλημα και συνεχίσαμε να παίξουμε με αυτή την πεντάδα».

Το δεύτερο είχε να κάνει με τα φάουλ που… δεν πήρε ο Παναθηναϊκός από την τριάδα των Λαμόνικα, Μάντιλα και Κοβάλσκι. Η καρτέλα της Μάλαγα έγραψε… μηδέν ομαδικά, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην ομάδα του Πασκουάλ στο να χτίσει διαφορά έντεκα πόντων κόντρα στους γηπεδούχους, παίρνοντας το ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.