ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εβδομάδα της τελικής κρίσης για ΠΑΕ και ΟΑΚΑ!

Το (πρώτο) πράσινο φως από την κυβέρνηση που οδήγησε στην επιστολή προς την ΠΑΕ απ' το πολυεθνικό σχήμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – «Τρέχουν» με ομάδες εργασίας οι εξελίξεις για ΠΑΕ και ΟΑΚΑ.

Εβδομάδα της τελικής κρίσης για ΠΑΕ και ΟΑΚΑ!

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει πραγματοποιήσει καθοριστικές επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και μάλιστα έχει καταφέρει να αποσπάσει το «πράσινο φως» για το μεγαλεπίβολο πρότζεκτ του ΟΑΚΑ και μία πρώτη έγκριση για να προχωρήσει στην εφαρμογή του πλάνου του το γρηγορότερο δυνατόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sdna.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.