ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κύριο ζητούμενο για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ και τα επόμενα βήματα

Προχωράει με σταθερά βήματα το πρότζεκτ του Athens Alive OAKA. Ποιο είναι το πρώτο μέλημα των επενδυτών.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου – επενδυτών, έχει παρουσιάσει στην κυβέρνηση τα πλάνα της για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί μια πρώτη συμφωνία για το γενικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το πρότζεκτ.

Πλέον, σύμφωνα με τη Live Sport, σειρά παίρνει η εξέταση των επιμέρους ζητημάτων που αφορούν τη χωροθέτηση των εγκαταστάσεων, τη χρήση της γης αλλά και τις προϋποθέσεις για την ανέγερση χώρων για εμπορική χρήση. Τα παραπάνω θα συζητηθούν στο άμεσο μέλλον μεταξύ των εκπροσώπων της κοινοπραξίας και των αρμόδιων υπηρεσιών των υπουργείων.

Πάντως, το πρώτο και κύριο μέλημα των επενδυτών για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ είναι η θωράκισή του σε όλα τα επίπεδα, με το αρχικό βήμα να είναι η υπογραφή συμφωνίας με την κυβέρνηση και οι αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις που θα το διασφαλίζουν.

Παράλληλα, η πλευρά Γιαννακόπουλου – επενδυτών, γνωρίζοντας τις ιδιομορφίες της ελληνικής γραφειοκρατίας, αναμένεται να ζητήσει την πρόβλεψη ρήτρας στις γραπτές συμφωνίες που αναμένεται να υπογραφούν, ώστε να εξασφαλιστεί η κοινοπραξία.

Exit mobile version