ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Ρουκέτα» ο Καμμένος: «Μέχρι και 15 χρόνια μπορεί να παραμείνουν κρατούμενοι οι Έλληνες στρατιωτικοί»!

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Πάνος Καμμένος έδειξε αυτό που... φαινόταν από την αρχή.

«Ρουκέτα» ο Καμμένος: «Μέχρι και 15 χρόνια μπορεί να παραμείνουν κρατούμενοι οι Έλληνες στρατιωτικοί»!

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται -πλέον- περισσότερο από έναν μήνα σε τουρκικά «χέρια». Ήταν η 1η Μαρτίου του 2018 όταν συνελήφθησαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και από τότε βρίσκονται στις φυλακές Ανδριανούπολης. Ο Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στο ζήτημα αυτό και ήταν… λάβρος κατά της Τουρκίας!

Αλλά και του προέδρου της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ήταν φανερό εξαρχής πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την υπόθεση.

«Προσχεδιασμένη η επιχείρηση με τους Έλληνες στρατιωτικούς» λέει ο Καμμένος

«Μέχρι και 15 χρόνια μπορεί να παραμείνουν κρατούμενοι οι Έλληνες στρατιωτικοί». Αυτά ανέφερε -μεταξύ πολλών άλλων- ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 6.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Ο υπουργός Άμυνας και κοινοβουλευτικός εταίρος, συνέχισε: «Κανείς δεν ξέρει όταν έχεις να κάνεις με έναν τρελό και με μια χώρα στην οποία δεν ισχύει τίποτα! Είδατε τι είπε χθες για τον Νετανιάχου. Η επιχείρηση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ήταν προσχεδιασμένη».

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε επίσης για μια διαλυμένη κατάσταση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Σχετικά με την ένταση στο Αιγαίο πρόσθεσε πως «εμείς δεν τσιμπάμε».

Πηγή: newsit

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.