ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο… ψυγείο ο Θάνος!

Για ένα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, μία αποβολή του Βράνιες και λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο παραπέμπει τον Δημήτρη Θάνο ο παρατηρητής διαιτησίας Θόδωρος Γκαϊτατζής.

Στο... ψυγείο ο Θάνος!

Ο παρατηρητής διαιτησίας Θόδωρος Γκαϊτατζής βαθμολόγησε τον Γρεβενιώτη  με 7,8, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά τον παραπέμπει στην ΚΕΔ, και τον θέτει εκτός πρωταθλήματος για το υπόλοιπο της σεζόν, δεδομένου μάλιστα ότι απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές.

Σύμφωνα με την έκθεση του Δραμινού παρατηρητή, ο Θάνος ελέγχεται για τουλάχιστον τρεις φάσεις και συνολικά για τον πειθαρχικό έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκαϊτατζής κρίνει ότι ο Θάνος  έκανε λάθος στην κίτρινη κάρτα που έβγαλε στον Κουρμπέλη στην φάση του 10ου λεπτού.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης,  ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναθηναϊκό στην φάση που ο Βράνιες κοντρολάρει την μπάλα με το χέρι στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ,ενώ θεωρεί επίσης ότι ο αμυντικός της Ενωσης θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για βίαιο μαρκάρισμα του με τον αγκώνα στον αυχένα του Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...