ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος για προσφυγή κατά της Άλ Αΐν ο Παναθηναϊκός

Τελειώνει η υπομονή του Παναθηναϊκού που ετοιμάζεται να λάβει δράση για να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

Έτοιμος για προσφυγή κατά της Άλ Αΐν ο Παναθηναϊκός

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την Άλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ και στο πλαίσιο της συμφωνίας, υπήρχε ο όρος καταβολή ενός σημαντικού μέρος του ποσού σε δόσεις.

Εννέα μήνες αργότερα, οι «πράσινοι» έχουν αντιληφθεί σε αρκετές περιπτώσεις την αναβλητικότητα του συλλόγου από τα ΗΑΕ όσον αφορά τις υποχρεώσεις της προς εκείνους, με την τρίτη δόση, ύψους 750.000 ευρώ να θεωρείται ληξιπρόθεσμη.

Συνολικά, οι Άραβες οφείλουν δύο δόσεις στον Παναθηναϊκό και καταλαβαίνει κανείς ότι τα χρήματα αυτά είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία για το τριφύλλι, ιδίως στην κατάσταση την οποία βρίσκεται. Κι αν η δεύτερη δόση καλύφθηκε μέσω κάποιου επιχειρηματία, εκκρεμεί η καταβολή της τρίτης.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 13.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό πάντως δεν σκοπεύουν να δώσουν άλλη περίοδο χάριτος στους Άραβες και ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφυγή στη FIFA, εάν μέχρι την Τρίτη δεν πάρουν τα χρήματα που τους οφείλει η Αλ Αΐν, σύμφωνα με τη «Live Sport».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...